Coca Cola

bTV: Не сме спирали договора на 'Шоуто на Слави', поканихме го за нов сезон

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 529 | Брой коментари 0
13:15 07.05.2019

"Шоуто на Слави" не слиза от ефир заради нисък рейтинг, каквато е една от догадките, след като снощи водещият обяви краят на предаването.

Телевизията е предложила на екипа да продължи шоуто с нов договор от есента, става ясно от официалната позиция на bTV.

"Водим разговори със "Седем осми" и както обикновено, поканихме Слави да продължим сътрудничеството си след настоящия сезон, но не сме стигнали до резултат. Все още нямаме официален отговор от "Седем осми". Ще се изясним в следващите няколко дни в официална среща", обявиха от медията.

Засега нито bTV, нито "Седем осми" коментират повече детайли около новината, че след края на този тв сезон "Шоуто" слиза от ефира. Последното му издание ще е на 31 юли, обяви самият Трифонов снощи. Това, от своя страна, подхрани отново слуховете за политическите амбиции на Дългия.

По информация на OFFNews, Слави не слиза завинаги от "сцената". Следващите професионални стъпки на Трифонов ще бъдат обявени скоро. От обръщението на водещия към зрителите стана ясно, че най-вероятно предстои смяна на позицията: "От позицията, в която сме сега, ние не можем да направим повече. Затова аз реших да не подновяваме договора си с бТВ."

Дали тази смяна ще е в телевизионна, политическа или друга посока, Слави засега не разкрива. "Не се чувстваме част от медийната среда. Бихме искали тази среда да е друга", каза още шоуменът./offnews.bg

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени