БСП внася сигнал до КОНПИ срещу зам.кмета Караилиев

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 22.07.2019 | Прочитания 1454 | Брой коментари 0
14:24 22.07.2019

Днес от БСП Перник внасят сигнал до комисията за отнемане на незаконно придобито имущество /КОНПИ/ за съмнение за конфликт на интереси. Според тях при конкретни поръчки, има близки роднински връзки между представители на фирмите, които ги изпълняват и представители на  община Перник. В частност се визира зам.кмета Владислав Караилиев. Под „обстрела“ на сигнала са обществени поръчки за проектиране на пътни съоръжения. Изпълнител е фирмата „Инфра конструкт ООД“, където над 50-% се притежават от Иво Гаджов, който е в пряка роднинска връзка с Владислав Караилиев.

„Всички знаят, че в ресора на Караилиев са всички дейности по ремонти и строителство. Ние не сме разследващ орган, затова пускаме сигнал до КОНПИ и се надяваме на обективно разследване, което да установи как са възлагани съответните обществени поръчки.Имаме съмнения за още порочни практики в общината, които също ще подадем.“ – каза лидерът на БСП в Перник Кирил Леонов.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени