БСП пита: Кои са депутатите наркотрафиканти и купували гласове?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 279 | Брой коментари 0
16:14 14.11.2017

БСП иска премиерът Бойко Борисов да обясни в пленарна зала кои са депутатите, купували гласове и наркотрафиканти.

На 12 ноември премиерът Борисов заяви, че в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик. "Това е ужасяващо. Хора, които са купували гласове и то от затворници, не по-малка ужасяваща констатация", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Затова внасяме подписи с искане за изслушване в залата на Народното събрание на премиера Борисов, ако трябва и на закрито заседание. Искаме фактите и истината. Да дойде и да каже поименно кой депутат се занимава с наркотрафик, защото това наистина е ужасяващо, ако в България има такива депутати и да спрем с тази манипулация за купуване на гласове", призова червеният лидер.Тя призова премиерът да дойде и да каже с факти и доказателства кой депутат е купувал гласове, още повече от затворници. "Искаме истината за наркотрафика и купуването на гласове - поименно и с факти и доказателства. Ако не дойде ще считаме, че лъже. Ако дойде, да каже поименно и с факти и да си носи отговорност за думите. Трябва да понесе отговорност и в двата случая", категорична бе Нинова./Дарик

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени