БСП Перник проведе общинска конференция

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1006 | Брой коментари 0
14:47 26.11.2018

В събота, 24.11. се състоя отчетна конференция на БСП Перник.

Социалистите се събраха по теми като актуалната политическа обстановка в страната, предстоящите европейски избори, отчети за работата на общинското ръководство, общинските съветници и народните представители, както и разисквания по "Визия за България".

Председателят на БСП Перник Кирил Леонов представи доклад за дейността на БСП Перник от 2016 г. до сега и анализ за политическата обстановка в страната. Ръководителят на групата съветници Петър Янков отчете работата на избраните от левицата в Общинския съвет, като наблегна на големия брой зададени въпроси от групата и подчерта, че БСП е градивна опозиция на кмета от ГЕРБ. От името на народните представители отчет прочете инж. Любомир Бонев.

БСП Перник структурира предизборен щаб за европейските избори с участието на изтъкнати дейци и общественици, а Комисията за предложенията по "Визия за България" продължава своята работа.

Официални гости на събитието бяха ген. Бриго Аспарухов, член на Изпълнителното бюро на БСП, който поднесе поздрави от лидерката Корнелия Нинова и Валери Жаблянов, също член на тясното ръководство на столетницата и народен представител.

mycomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени