Британски сайт с грандиозен гаф, даде цялата ни територия на Сърбия

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 445 | Брой коментари 0
01:46 23.03.2016

България е сред най-безопасните за пътуване и туризъм страни в Европа, само дето не се казва България, а Сърбия! Това "гениално" прозрение направи британският сайт Express.co.uk, под чиято шапка са Daily Express и Sunday Express. То бе гарнирано с още по-гениални "познания" по география, конкуриращи дори тези на Черната Златка във "ВИП брадър", пише "България Днес".

Буквално ден преди поредицата кървави атентати да разкъсат Брюксел вчера медията публикува полезен текст под заглавието "How safe is your holiday?" ("Колко безопасна е екскурзията ви?"), базиран изцяло на опасността от терористични атаки.

За да улесни читателите, сайтът публикува и карта. На нея страните с най-ниска степен на опасност са оцветени в сиво. Тези с потенциална опасност, но без каквито и да било конкретни причини за тревога - в жълто. Държавите, които са под обща тревога, но все пак не е необходимо да стъпвате като на пръсти в тях - в оранжево. А страните, където опасността от терористични атаки е изключително голяма - в червено.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени