Британец празнува Коледа всеки ден от 24 години

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 281 | Брой коментари 0
09:21 27.12.2017

В празничния ден след Коледа на милиони британци вече им е втръснало от традиционните блюда и песни. За техен сънародник обаче празникът продължава всеки ден от 24 години, пише в. "Дейли стар".

На трапезата на Анди Парк, наричан Господин Коледа, днес, както и през всеки друг ден от годината, ще присъства неизменната пуйка. 54-годишният мъж от Мелкшам се наслаждава на любимото си коледно угощение от 1993 г. Британецът смята, че за празничната си привичка вече е изхарчил над един милион лири.

В интервю за изданието Господин Коледа споделя, че не би променил навика си за нищо на света.

Анди Парк е нарушавал традицията си само веднъж - през 2015 г. по молба на дъщеря си. На празничния 26 декември той сваля коледната украса и решава да не яде пуйка. Но до средата на януари следващата година Господин Коледа вече се е върнал към обичайната си практика.

За разлика от сънародниците си, на които по това време на годината вече им е дошло до гуша и от характерните за сезона песни, Анди Парк не крие, не може да се насити на коледните хитове на Марая Кери, "Поугс" и "Слейд".

Освен че хапва традиционните за Коледа блюда, Парк всеки ден си изпраща коледни картички и подаръци.

И въпреки че е похарчил внушителна сума за всекидневното честване на Коледа в продължение на 24 години, Анди Парк смята, че съвременният празник е станал твърде комерсиален. "В наши дни родителите пръскат луди пари за Коледа, защото презадоволените деца искат все повече и повече. Навремето аз си пожелавах само това, което майка ми и баща ми можеха да си позволят", казва той./Дарик

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени