Coca Cola

Бременна роди под чужда самоличност

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 30.05.2020 | Прочитания 124 | Брой коментари 0
09:15 30.05.2020

Бременна жена роди в болница под чужда самоличност. При постъпването си в общинската болница в Горна Оряховица родилката представила временен паспорт за самоличност на името на Силвия Петкова, на 32 години от село Рупци община Червен бряг.

Документът  бил издаден от българското посолство в Германия. На някои медици в болницата обаче им направило впечатление, че има голяма разлика между снимката в паспорта и лицето на жената, настанена при тях. За случая била уведомена полицията откъдето направили проверка на истиността на представения документ за самоличност. Тя установила, че паспортът е обявен за откраднат, а истинският му собственик е 30-годишна жена от село Горник също червенобрежка община. Разследващите проверяват версията собственичката на паспорта да го е продала и след това обявила за откраднат за да заличи следите си и да отклони подозрението от себе си. Предстои да се изяснява как и откъде се е сдобила бременната с чуждия документ. И най-важното защо е искала да постъпи в родилното отделение под фалшива самоличност. Едното от възможните предположения е тя да е искала да зареже бебето след раждането и да не може да бъде открита. Разследването по случая обаче тепърва предстои./Монитор бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени