Браво! Пернишките деца от състав ИДА спечелиха квоти за световно първенство по танци!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 19.03.2018 | Прочитания 2272 | Брой коментари 0
12:01 19.03.2018

Балет ИДА към Обединен детски комплекс в Перник се представи отлично на проведения в Пловдив конкурс Dance Cup Bulgaria, спечелвайки първо място там. Това им дава възможност да отидат на Световно първенство по танци в Испания. Ръководител на състава е Йоана Йорданова – Сойка.

Конкурсът Dance Cup Bulgaria (Български квалификационен танцов конкурс) беше със  състезателен характер и  квалификационен регионален конкурс за Dance World Cup (Световно първенство по танци). Победителите от к онкурса получават квота и правото на участие наDance World Cup 2018, който ще се проведе в град Ситджес (до Барселона), ИСПАНИЯ в края на месец юни 2018!

Kонкурсът Dance World Cup (DWC) се организира от DWC Limited, неправителствена организация, регистрирана под номер 103706 в Джърси, Нормандски острови. DWC Limited си кооперира с асоциации, организации и танцови състави по цял свят за организирането на местни квалификационни конкурси както и за провеждането на големият световен финал по танцото изкуство- Dance World Cup.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени