Борисов за Радев: Той не дава доверието, че да го сваля. Съжалявам, че си е изпуснал нервите

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 570 | Брой коментари 0
13:59 04.02.2020

"Как ще свали нещо, което го няма. Това е пряка намеса в независимостта на властите, точно обратното на това, което винаги е говорил. Нямаме никакви допирни точки, освен безсмислените консултативни съвети". Това заяви премиерът Бойко Борисов в отговор на президента Румен Радев, които по-рано днес в обръщение до народа обяви, че снема доверието си от кабината Борисов 3.

„Все едно аз да кажа, че свалям доверието от кмета, той си е спечелил изборите. Откъде накъде ще се коментира управлението на няколко политически партии, спечелили изборите по законен начин? Всички социологически агенции: червени, пембени, дават,че ГЕРБ е първа политическа сила. Той не дава доверието, че да го сваля. Хабите ми енергията, не ме интересува“, допълни той.

Той уточни, че е свалил доверието си към президента още през декември. "Съжалявам, че си е изпуснал нервите", добави Борисов.

"Той не дава доверие, за да го отнема", категоричен бе министър-председателя./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени