Lotus homes

Борисов: Радев ме следи с дрон!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 337 | Брой коментари 0
06:38 18.06.2020

"Не съм го казвал досега, но президентът Радев си позволява да вдига дрон и да ме снима". Това разкри Бойко Борисов пред медиите в централата на ГЕРБ, като поясни, че неговата охрана от НСО спи с охраната на държавния глава в едно помещение, а двамата първи мъже в държавата са съседи в резиденция "Бояна".

"Над терасата, пред входа, и когато ги извикам и им кажа „защо не реагирате, този дрон идва на метър от мен, може да носи взрив", те казват, „Ами, той президентът го управлява!", изумен е Борисов. "Държавният ни глава, независим!“Аз лично казвам, че той ме следи с дрон – прокуратурата да извика НСО и да ги пита", каза премиерът.

"Имаме система да го сваля, но те отиват, казват му казват, че съм се възмутил и той го прибира", посочи той и добави.

"От Китай са му подарили дрон и той си го кара и си го гледка", заключи Борисов.

В догадките си кой може да го е заснел и да е монтирал кадрите, Борисов допусна, че може да е направено от бивши кадри на НСО. "Много от служителите на НСО отидоха при олигарсите. Може да са пробили някого", не изключи Борисов.

"Да пуснат компромат с Цвета, тя знае колко я обичам и уважавам, тя е тук до мен. Тя е от малкото, които се карат с мен", каза Борисов, а председателят на парламента през цялото време беше плътно до лидера на ГЕРБ, заобиколен от министри, депутати и активисти на партията.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени