Борисов: Радев да наложи вето на извънредното положение, ще извадя ГЕРБ от зала

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 704 | Брой коментари 0
13:57 03.04.2020

Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно от цял свят, да наложи вето, аз ще извадя ГЕРБ от залата, да оставим народа без извънредно положение, да го умориме. Буквално това е предложил днеска той.

Така премиерът Бойко Борисов коментира в Смолян изявлението на президента Румен Радев, в което той отправя критики към правителството по отношение на настоящата сложна ситуация около разпространението на коронавируса у нас. Той като дърта свекърва ходи и върви след нас, а ние обикаляме България да възстановим производството, да дадем бизнес, да дадем на хората хляб да ядат. А някой излезе, дадат му лисчето, каже пред приказки, и се прибере. Защо не му задавате въпроси. Ей това е цензура. Аз съм подложен на всякакви въпроси от сутрин до вечер - каква цензура, всичко е на живо, удари ме с микрофона, ако искаш - на живо си, заяви още министър-председателят. Единственото признато в света е социална изолация, физическа изолация./Actualno.com

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени