Борисов: Приятел съм на Ердоган и Путин. И на Тръмп!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 339 | Брой коментари 0
08:35 09.01.2020

"Президентите на Сърбия, Турция и Русия са преценили да ме поканят мен, оставям на толкова много анализатори, как така един малък премиер са го поканили." Така премиерът Бойко Борисов коментира срещата в Инстанбул с Путин и Ердоган. -"Не се бъркам в работата на никоя държава, на територията на България инвеститори са италианци, от Саудитска Арабия, изграждаме българска газопроводна мрежа. Ние имаме цел до май месец да я построим", каза Борисов.

"Българския интерес е колкото по-бързо завършим интерколектора, толкова по-бързо ще имаме газ и ще връщаме заеми." Борисов се похвали, че Русия и Турция само се радват на това, което България прави.  - "Имах възможност да задам много въпроси на Путин и на Ердоган. Подкрепям всичко, което завършва с мир. От утре започва учение в Черно море. Притеснени са и за ситуацията в Иран", коментира още Борисов.

"На територията на България няма Турски поток. Това е нашата мрежа. И ние днес резервирахе 320 млн кубически метра втечнен газ. Днес сме били с нашите геополитически партньори и с нашите съседи - с всички сме постигнали разбирателство. Путин не ме пита за шпионския скандал", сподели Борисов.

"Путин и Ердоган ме смятат за свой приятел. Както и приятел на Тръмп", коментира още Борисов /Лупа бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени