mycomputer.BG

Борисов на среща с Щаба: Опасността от COVID-19 не е отминала

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 306 | Брой коментари 0
11:50 22.06.2020

Опасността от COVID-19 не е отминала, за борбата срещу коронавируса от най-голямо значение и към момента продължава да бъде спазването на физическа дистанция, дисциплина и стриктна дезинфекция. Това обяви преимерът Бойко Борисов на работна среща в Министерския съвет във връзка с актуалната ситуация с разпространението на COVID-19, съобщиха от "Дондуков" 1.

В нея участвали министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, членовете на Националния оперативен щаб Ангел Кунчев и Тодор Кантарджиев, директорът на Столичната регионална здравна инспекция Данчо Пенчев, изпълнителният директор на Александровска болница Костадин Ангелов и изпълнителният директора на Университетската акушеро-гинекологична болница “Майчин дом” Иван Костов.

В рамките на разговора били обсъдени данните относно разпространението на новия вирус. На Борисов било докладвано, че обстановката се следи изключително внимателно и в този контекст започва масов контрол за изпълнението на противоепидемичните мерки./Монитор бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени