mycomputer.BG

Борисов: Имате късмет ние да ви управляваме

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 338 | Брой коментари 0
15:43 16.05.2020

По време на коронавируса ни сполетя война. Със страшна сила, а понеже се справихме, в България най-гадното нещо е да се справиш, това е голяма мъка за опозицията. Няма какво да кажат и просто пощуряват. Понеже съм решил да не съм скромен заради тези негодници, които по цял ден говорят, имате рядък шанс да ви управляваме ние с моите колеги, щото ако ви управляваше колегата Радев, щеше да постъпи като Путин, като Борис Джонсън, щяха да измрат хора, както измряха навсякъде – от Америка до Великобритания, десетки хиляди заразени на ден.

Това заяви премиерът Бойко Борисов при инспекция днес на интерконектора България-Гърция. Той подчерта, че държавата и Националният оперативен щаб са се справили успешно до този момент, анализира се и се решава кои мерки да се отпуснат и кои – не. „Детските градини се надявам около 24 май да ги отворим. Работещите майки и бащи да се върнат на работа, работим по тази тема. Мислим и за театрите, министър Банов предложи до 30% заетост на местата да има. Във време на криза се оказва, че всеки търси държавата, за всяко нещо – държавата, имаше бизнесмени, фирми, които даряваха, но са пренебрежимо малко пари. Всички погледи са отправени към държавата. Благодаря на всички, които даряваха”, каза още Борисов./Кмета бг

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени