Бойко и Стела се събират за внук номер две

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 862 | Брой коментари 0
08:34 06.06.2018

Бойко Борисов и бившата му съпруга Стела отново се събират на родна земя. А поводът е повече от щастлив—второ внуче за премиера, научи HotArena.

Двамата споделят с възторг, че им предстои да станат баба и дядо за втори път, а този път майката на Венета Борисова се е зарекла, че няма да пропусне възможността да бъде до дъщеря си, пише „Телеграф”.

Наследницата на Борисов и съпругът й живеят отделно от премиера, като се очаква и тъщата да се настани при тях. Майката на Венета ще й помага главно в грижите за първото внуче, докато дъщеря й свикне да се справя с грижите за двете деца и сама.

Гордата баба е безкрайно щастлива, че ще може да бъде до второто си внуче от самото му появяване на бял свят. Тя не можа да присъства на раждането на Бойко — младши, но по-късно пристигна в България и го нагушка на спокойствие.

„Той е голяма нежност, умник и голям сладур”, разказва за бебето, бившата съпруга на премиера. Тя пристига от САЩ с куп играчки за малчугана и няма търпение да прекара повече време с него.

Стела е в прекрасни отношения не само с бившия си съпруг, но и със зет си—Иван. Младото семейство дори й гостува в Лос Анджелис, като обикаляли заедно нощните клубове.

За внуче № 2 Стела се зарекла, че ще бъде до дъщеря си Венета и ще помага на младото семейство, най-вече като бави първия си внук.

Премиерът Борисов вече издаде, че дъщеря му Венета ще роди съвсем скоро, а също и че кара доста тежка бременност.

„Едва ходи детето и кара тежка бременност и друго дете гледа”, описа ежедневието на дъщеря си Борисов. Затова сега бъдещата майка се старае да си почива повече, а с грижите за Бойко — младши е натоварен татко му Иван.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени