Бойко Борисов се появи на снимачната площадка на "Откраднат живот"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 208 | Брой коментари 0
08:56 19.07.2019

Премиерът Бойко Борисов посети снимачната площадка на хитовия сериал на NOVA "Откраднат живот". Той се срещна с продуцента Евтим Милошев и някои от актьорите.

 "Разгледах снимачната площадка на "Откраднат живот" и разговарях с актьорите и екипа на сериала. Част от сериала се снима в Sofia Tech Park и се радвам, че този район на града се разви така добре. Днес  там открихме и офис на Световната банка в София, в който ще бъдат ангажирани над 300 души", написа министър-председателят в профила си във Facebook.

Преди няколко дни започнаха снимките на осмия сезон на хитовия медицински сериал на NOVA „Откраднат живот”. След заслужена почивка екипът на продукцията започна работа по новия сезон. Медицинската поредица отново ще бъде със зрителите през есента.

 „Винаги сме засягали теми, които са значими за обществото ни. В този сезон също ще има такава сюжетна линия. Тя ще засяга ролята, статута и значението на частните, респективно и държавните болници”, разкри в аванс телевизионният продуцент Евтим Милошев./Дарик бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени