Бойко Борисов: Политиците да не си играят със страха на хората

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 457 | Брой коментари 0
09:53 18.09.2016

"Политиците да не си играят със страховете на хората. Ние полагаме усилия и с армия, и с полиция, нелегалните мигранти се задържат и над 30 хиляди души вече сме върнали в Турция", написа на страницата си във "Фейсбук" премиерът Бойко Борисов.

Ето какво написа Борисов в социалната мрежа:

Поради отличното справяне с охраната на границите, Европейската гранична полиция ще стартира за първи път от България на 6-ти октомври. Вчера в Братислава държавните лидери показаха единодушие и категоричност, че външните граници трябва да се охраняват строго и на всички гранични държави трябва да се помогне. Ние полагаме усилия и с армия, и с полиция, нелегалните мигранти се задържат и над 30 хиляди души вече сме върнали в Турция. Така че, бих посъветвал политиците да не си играят със страховете на хората. Временни бежански центрове може да се направят някъде, но по-важното е, че Европа прие нашата позиция, че зоните за сигурност трябва да се изтеглят в Сирия и в Либия. Всички лидери до един ме подкрепиха за това и извадиха България пред скоба, защото действително ние положихме много усилия и бяхме и много убедителни. Смятам, че достатъчно твърдо, но възпитано отстояхме позициите на страната си в Братислава.

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени