Бойко Борисов: Благодаря на българите, научиха се да работят!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 307 | Брой коментари 0
08:26 29.12.2019

„Бих искал да благодаря на всички българи за начина, по който работят, научиха се да работят добре, качествено и в срок!“, заяви в Стара Загора премиерът Бойко Борисов, който дойде на място, за да види къде ще се изгражда новата многофункционална зала с 5 200 места, за която правителството в петък отпусна първия транш от 4,5 млн лв. Министър – председателят обяви, че за него приоритетни през следващите  две години остават магистралите „Хемус“ , „Струма“ и „Европа“, както и пътя от Монтана за Видин и тунела под Шипка.

„Имаме поне 10 огромни инфраструктурни проекта, както и още стотина по-малки, с които сме се захванали и ще ги завършим. Правят се толкова хубави неща, но не всичко се вижда, наложи се един хейт, един негативизъм, който не ни позволява да се усмихваме.Ето, днес чета в пресата, че сме 39-то място сред 130 страни по степен на свобода, но никой не го смята за някаква новина. “, коментира той./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени