Bluetooth устройство намира загубени вещи

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 233 | Брой коментари 0
12:13 18.07.2019

Нововъведение в света на технологиите. Bluetooth устройство намира загубени ключове, портмонета, телефони.

Търсачът SpotyPal е едно от последните изобретения на гръцката IT компания Terracom Informatics, а мисията му е да събира, заедно със собствениците загубените им вещи.

 Устройството тежи само 10 грама и е с размери 36 мм Х 36 мм, горе-долу колкото една монета. Създателите му са помислили и за взискателните си клиенти – SpotyPal се предлага в три цвята – червен, бял и черен. Освен това безпроблемно може да бъде закачен навсякъде – към ключодържател, портмоне, телефон, дори колело; водоустойчив е, а батерията му издържа около 12 месеца.

Всичко, което притежателите му трябва да направят е да свалят приложение на телефона си, да свържат двете устройства с Bluetooth и да разрешат услугите за местоположение.

SpotyPal разполага още със SOS бутон, в случай, че собственикът му се почувства застрашен в даден момент.

Ако той загуби някоя от вещите си, към която е прикачено устройството, е достатъчно да отвори приложението и да позвъни. SpotyPal издава силен звук, чрез който лесно може да бъде локализиран и загубеното да бъде открито. Ако обектът не е в близост до притежателя си, той може да го потърси и с карта, заложена в приложението.

В обратния случай – при изчезнал телефон, SpotyPal има бутон, чрез който да позвъни и мобилното устройство да бъде локализирано.

 Търсачът на вещи се продава поединично и в комплект от три или осем устройства, в зависимост от това колко неща имате нужда да съхраните. Цената му пък варира от 29 до 179 евро./Дарик бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени