Благотворителен спектакъл под надслов „Коледна магия“ докосна сърцата на перничани

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 275 | Брой коментари 0
23:13 18.12.2017

Благотворителен спектакъл под надслов „Коледна магия“ докосна сърцата и изправи на крака препълнената зала на драматичния театър „Боян Дановски“. Благородната инциатива се организира за четвърта поредна година от възпитаници на ПМГ „Христо Смирненски“ , обединени от каузата да помагат на деца в нужда.

Концертът събра стотици перничани, желаещи да сбъднат мечтата на малкия Явор, който е с детска церебрална парализа и други съпътстващи заболявания. Сред официалните гости на спектакъла бяха кметът на Община Перник Вяра Церовска, зам.-председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Красимир Велчев и народният представител д-р Александър Александров.

Сцената на пернишкия театър бе изпъстрена с много танци, таекуондо, балет и музика и зареди публиката с празнично настроение.

Каузата на двата класа в ПМГ ще бъде продължена от 11 „б“ клас, надеждите за който са да предаде традицията на следващия клас и така верижката на доброто да не спира.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени