Благотворителен концерт за Мария

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 21.12.2012 | Прочитания 1033 | Брой коментари 0
16:11 21.12.2012

След като от ръководствтото на СОУ "Д-р Петър Берон"  организираха успешен благотворителен търг и базар, идва още една инициатива за Мария. Благотворителният базар продължава и днес, така че все още имате възможност да помогнете. Ако не успеете, не пропускайте концертът в клуб Per Tu, кв. Изток. Концертът е с начален час 19.00 часа, а посетителите ще имат възможност да се насладят на групите TWIST и SEIZE THE DAY. 

Ние също ще сме там. Ще уловим усмивките ви на лента. Ще уловим и целият купон. От сърце искаме да благодарим на всички, които направиха събитието възможно. Благодарност отправяме към подкрепата от страна на ръководството в СОУ "Д-р Петър Берон", към ръководството на клуб "Per Tu" (кв. Изток) и страхотните момчета от 
TWIST и SEIZE THE DAY. 

Не на последно място благодарности се отправят към Ян'96 , които реагираха светкавично за печатането на картички, които всеки посетител на концерта ще получи. Не забравяме графичните дизайнери от Rooster Advertising, които в кратък срок помогнаха картичките да изглеждат невероятно. 

В инициативите за помощ за Мария участват голям брой хора. Ние не искаме да пропуснем никого, защото всеки жест е важен. Всеки, които е част от организацията е получил своето "Благодаря" и ще го чуват още и още! Това, което правите е невероятно! Това, което правите е важно! То е необходимо, то е добро! Благодарности на всички хора с добри сърца, които искат да са част от радостта на Мария да бъде здрава. 

Не пропускайте - неделя (23 декември) от 19.00часа, клуб "Per Tu"; с участието на TWIST и SEIZE THE DAY
Хубаво настроение за добра кауза! Елате! Помогнете! 

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени