mycomputer.BG

Благодарение на помощта на добри хора, Мария от Перник започна тежката битка с рака!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 11.01.2020 | Прочитания 274 | Брой коментари 0
08:14 11.01.2020

Десетки добри хора преди няколко месеца се трогнаха от съдбата на перничанката Мария Тодорова, която беше диагностицирана с рак на белия дроб. Битката й продължава, а на страницата „Да помогнем на Мария да пребори рака” , тя  написа как върви лечението. За да знаят всички, помогнали й до тук. Ето какво написа тя:

 „Здравейте приятели, връщам се от Турция, изморена но с добри новини и големи надежди. На 8 януари ми бе направен скенер който показа, че туморът ми се е смалил с 2 см, това е нещото което толкова се надявах да чуя, Лекарите които ме лекуват решиха да се продължи с химиотерапията и ми назначиха три нови, като първата от тях бе направена на осми. Следващата ще бъде на 29 януари когато ще ми бъде направен ЯМР на мозъка за да поверят какво се случва с разсейките. След третата химия ще има нов скенер за да се повери дали тумора се смалява още, след това ще бъде изготвен нов план за лечението ми. При сегашното ми ходене заплатих скенера, направената ми химиотерапия и приливане на кръв защото бях с много нисък хемоглобин на стойност 3000 евро. Още веднъж искам да благодаря на всички вас добри хора, които ми дадохте възможност да се лекувам там където ми дават големи шансове за оздравяване. Това е за сега от мен, качвам баланс по наличните средства в дарителската сметка и пей пал. Плащането при последното ми посещение бе направено от пари дадени ми на ръка и от сметката не са теглени пари. Има осигурени средства от вас да заплатя и следващите две химиотерапии всяка една от тях е на стойност 1750 евро и последващо лечение след това. Края на месеца щом мине следващата химия и ЯМР отново ще ви информирам за всичко случващо се както и за налични средства. Признателна съм на всички вас които стоите до мен познати и непознати хора, нека новата година донесе само здраве, радост и щастие на семействата ви.”

Дарителска сметка

Първа инвестиционна банка АД

IBAN: BG90FINV91501317376264

BIC: FINVBGSF

Титуляр Мария Тодорова Александрова

Mariya Todorova Aleksandrova

paypal maria_24f@abv.bg

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени