Битка за храна беляза старта на "Фермата"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 385 | Брой коментари 0
08:00 07.09.2019

Изпитание за храна беляза старта на новия сезон на предаването „Фермата“. Отборите на чорбаджиите и сиромасите се хвърлиха в ледени води, за да се борят за кошници с продукти.

В щафетното плуване честта на богатите защитаваха Сами Хосни, контузената в коляното Кристияна Брънзалова, английската възпитаничка Елизабет Илчева и собственикът на агенция за недвижими имоти Митко Калайджиев.

За насъщния на бедните във водата се хвърлиха маинкюристката Силвия, младата фотографка Велислава, военният Станислав и автомонтьорът Краси.

Състезанието стартира със завидна предина за сиромасите, но в последния момент бившият национал по плуване Сами Хосни обърна играта и задмина Станислав като торпедо.

Така чорбаджиите се запътиха към първата си седмица във „Фермата“ с шест кошници със скъпи продукти, сред които алкохол, шоколад, ядки и сьомга.

Съседите им от своя страна започват пети сезон с боб, ориз и леща.

„Фермата: Нов свят“ стартира с 21 участници, разделени в два отбора и две напълно автономни стопанства, между които има триметрова стена, символи на разединението.

Преди да се наложи да плуват за правото да се нахранят прилично през първата седмица от престоя си в шоуто, сиромаси и чорбаджии бяха сюрпризирани и от новината за първи дуел. За място във „Фермата“ ще се борят лошото момче и хомофоб Иван Милин и балканският шампион по културизъм и открит гей Тихомир Рангелов./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени