Бира Argus Maestic и италиански сладолед Gelatelli си поделят първото място за любим Lidl продукт в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 249 | Брой коментари 0
12:32 04.07.2019

През изминалата събота жителите на Перник имаха възможност да дегустират избрани продукти от собствени марки на Lidl. Над 900 човека с включиха в дегустациите, като освен да опитат, клиентите на веригата имаха възможност и да гласуват за всеки от продуктите.

За първи път, откакто дегустациите стартираха, два продукта събират еднакъв най-висок вот на одобрение. Перничани не успяха да изберат между Бира Argus Maestic 4.8% и италиански сладолед Gelatelli и дадоха равен вот от 88% одобрение на двата продукта. На второ място, според гласовете им, се нарежда деликатесна варена шунка Dulano с 86%, а на трето – сметанов пудинг Milbona с 80% одобрение.

Клиентите на Lidl в Перник имаха възможност да опитат продукти от четири продуктови категории и да гласуват за всеки от тях. В дегустациите участваха 12 продукта от собствени марки на Lidl, сред които млечни, колбаси, сладоледи и бира.

Продуктите, представени в дегустациите, са сред участвалите в мащабен вкусов тест, проведен за веригата от IPSOS България в началото на годината. В него са взели участие 4600 респондента, които са тествали 199 продукта от 24 собствени марки, а резултатите са изведени на база 19 900 получени оценки. Резултатите от теста в продуктови категории показват че 85% от българите одобряват вкуса на млечните продукти, собствени марки на Lidl, 81% одобряват вкуса на бирата, 92% одобряват вкуса на сладоледа, а 84% от българите одобряват вкуса на колбасите собствени марки.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени