Библиотеката в Перник отваря врати за читатели

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 126 | Брой коментари 0
07:12 15.05.2020

Регионална библиотека  „Светослав Минков” отваря врати за читатели от понеделник 18-ти май. Библиотеката ще работи при спазване на противоепидемичните мерки във връзка с коронавируса.

При посещение в библиотеката носенето на маски е задължително. Ще се спазва физическа дистанция, като в „Заемна за възрастни” и „Детски отдел” ще се допускат по двама човека.  Престоят за връщане и вземане на книги е регламентиран до 30 минути.  В отделите на библиотеката ще се влиза само след  дезинфекция на ръцете.

Няма да бъде разрешено ползването на периодиката /списания и вестници/ и използването на интернет. Отделите „Справочно- библиографски”, „Краезнание” и „Обща читалня” ще приемат заявки на читатели за материали, които  няма да могат да се ползват на място, а копия от тях  ще се получават от читателите на следващия ден. Тези отдели продължават да обслужват и  дистанционно чрез предварителна заявка на ел. поща: rb_pernik@abv.bg, kraeznanie_pernik@abv.bg.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени