Coca Cola

Библиотекари четоха книжки в ДГ „Миньорче”

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.09.2019 | Прочитания 130 | Брой коментари 0
08:06 05.09.2019

Четенето на книжки, които освен че разказват интересна история, имат и красиви илюстрации, е забавно занимание за децата. В това се убедиха библиотекарите от РБ „Св. Минков”, които  гостуваха на малчуганите от ДГ „Миньорче”. В изцяло новото и добре оборудвано детско заведение се проведе последната Лятна читалня на библиотеката. Интересните книжки- „Грузулак” и „Детето на Грузулака” от Джулия Доналдсън и Аксел Шефлър потопиха малките в приказната дъбрава на Грузулака и умното мишле, а красивите илюстрации в книжката допълваха интересната история.

Бонбон и красив книгоразделител с Грузулак получиха децата от библиотекарите, а малките обещаха да гостуват в пернишката библиотека, за да разгледат и други детски книжки. 

И  това лято библиотекарите от РБ „Св. Минков” гостуваха на децата в детските градини. Тази година те избраха да четат на малчуганите съвременна детска класика.  Летните читални на открито на библиотеката са традиционни.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени