Coca Cola

БФС забранява чуждестранните вратари

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 341 | Брой коментари 0
08:29 02.10.2019

Изпълкомът на БФС налага сензационна забрана, която влиза в сила от сезон 2020/2021 и касае най-вече топ клубовете на България. Според нея родните тимове вече няма да имат право да пускат вратари, които са с паспорти от държави извън Европейския съюз.

"Ръководните фактори в българския футбол приеха предложението на Треньорската школа за забрана участието на вратари с паспорти от държави извън Европейския съюз в професионалния ни футбол от началото на състезателната 2020/2021 година", обявиха от БФС чрез официалния си сайт.

Също така бе анонсирано, че от днесн билетите за евроквалификацията между България и Англия се продават и на касите на Националния стадион „Васил Левски“. Двубоят е на 14 октомври, а досега талоните се търгуваха единствено онлайн в мрежата на Eventim.

Касите на стадиона откъм улица „Гурко“ ще работят всеки ден до деня на мача от 10 до 19 часа, а в часовете преди двубоя ще отворят и останалите каси. Цената за сектор „А“ е 60 лева, за „В“ е 40 лева, а в „Б“ и „Г“ ще се влиза срещу 20 лева./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени