mycomputer.BG

Безпрецедентно! Феновете на "Миньор" ще бойкотират мача срещу "Септември"!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 11.09.2020 | Прочитания 364 | Брой коментари 0
07:20 11.09.2020

Безпрецедентно за футбола в Перник решение беше взето от фен-клуба на жълто-черните! Перничани няма да пътуват и да подкрепят на място своите любимци в мача им срещу „Септември“

Причината е в обявената цена от 15 лева за билет на гостуващата агитка. Факт, който привържениците на тима определят като гавра с всички, които обичат футбола в Перник. В нарочно писмо феновете не скриха разочарованието си от действията на ръководството на „Септември“. Целта е ясна – да се оставят жълто-черните с по-малко привърженици на стадиона.

След водени разговори с ръководството на „Септември“ оттам са склонили да намалят цената на билетите на 10 лева и да ограничат броя на феновете от Перник. Но перничани са категорични, че нито един фен няма да отиде в столицата. Вече се прави организация за съвместно гледане на мача в  Перник. Ръководството на жълто-черните също застава зад феновете като подкрепа на действията им.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени