Lotus homes

Безплатната кастрация на кучета в Перник започва

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 365 | Брой коментари 0
14:26 21.05.2020

 

Общински приют за безстопанствени кучета – Перник ще отвори вратите на амбулаторията си за безплатна кастрация на домашни кучета. Всеки месец ще бъдат определени два дни за извършване на манипулациите. През май това са 30.05. и 31.05. Жителите на община Перник, които желаят да се възползват от тази възможност могат да го заявят на тел. 0884458769 или в ОП „Общинско обслужване“ на ул. „Радомир“ №1.

В рамките на инициативата домашни кучета ще бъдат кастрирани, чипирани, ваксинирани срещу бяс и ще получат паспорт, с който трябва да бъдат регистрирани. След регистрацията собствениците ще бъдат освободени от данък за притежанието на домашния си любимец.

Общински приют за безстопанствени кучета – Перник продължава да изпълнява и същинските си ангажименти по отношение на безстопанствените кучета на територията на община Перник. Като всеки ден ще бъдат кастрирани и безстопанствени животни.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени