Безобразие! Само няколко часа остана чиста местността над „Тева“

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 15.06.2020 | Прочитания 502 | Брой коментари 0

сн.Ivailo Tasev
06:29 15.06.2020

И ден не можа да се запази чиста зелената площ над „Тева“, която в събота доброволци часове наред чистиха и събраха тонове боклуци! Някой се подигра безочливо с труда на младите хора.

„Боклуците“ хвърлят боклуци – така могат да се обобщят повечето коментари в социалната мрежа, където беше публикувана снимка на поредния куп ненужни домашни вещи. Със сигурност скоро сметището ще се оформи „красиво“ в следващите дни- от години над Тева се хвърлят битови и строителни отпадъци.

„Оставяме си ангажиментите, работата, семействата в съботният ден и отиваме да изчистим гората, а после някой глупак си решава, че пак може да си изхвъли боклука там и някой ден пак да минем и да му го изчистим.Няма как да не съм гневен , вчера излязохме и почистихме точно това място в гората, днес пак го направиха свинщина. Хора разберете, че ако не си опазваме природата и нас няма да ни има. „ – гневно изригна в социалната мрежа и един от организаторите на почистването Станислав Варадинов.

Още днес ще се водят разговори с общинското ръководство, за пореден път. За да се търси за пореден път решение против глупостта! Солени финансови глоби, непримиримост от страна на гражданите, ограничаване на движението – това са все варианти.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени