Без думи! Изпотрошиха кабинет в Спешната помощ на Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 19.08.2018 | Прочитания 2162 | Брой коментари 0
12:36 19.08.2018

„Поредната вандалщина.Благодаря за светкавичната помощ на двете патрулки от млади момчета от РПУ Перник!Благодарение на тях няма пострадал персонал.” – това сподели в социалната мрежа в групата Медици Мая Алексова. На снимките ясно се вижда потрошена апаратура, лекарства, медикаменти и дори щорите на прозорците в един от кабинетите на пернишката спешна помощ.

Това е изключение, за първи път се посяга на техника и инвентар. Досега основно на „вниманието” с отрицателен знак от страна на пациенти са били медицинските лица. Случката за пореден път поставя въпроса за сигурността на работещите в спешните центрове.
Центърът за спешна медицинска помощ в областния град обслужва общините от областта и Перник. Преди време директорът д-р Симеонов съобщи, че основен проблем са липсата на персонал и нови линейки. Явно обаче има и проблеми от друго естество – като сигурността на работещите там.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени