mycomputer.BG

Betenemy: 1,000 лв. за най-добрите футболни познавачи от Palms Bet

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 20.07.2020 | Прочитания 152 | Брой коментари 0
14:20 20.07.2020

Букмейкърите много добре знаят, че този летен сезон ще предложи разнообразни възможности, както и спортен адреналин на високо ниво. Тепърва ще станем свидетели на някои от най-важните футболни срещи, а покрай тях ще забележим, че и други спортни дисциплини възобновяват своята практика. Ето защо трябва да обърнем внимание на едно интересно предложение от онлайн платформата на букмейкъра Palms Bet.

Играта SURVIVOR е насочена към всички играчи, които са направили спортен залог в последния месец. Те автоматично могат да участват и в това предизвикателство, като там не се изискват абсолютно никакви други залози. То е напълно безплатно и важи за всички потребители. В рамките на един месец, всеки играч може да избере спортно събитие от предложените в секцията на играта.

В нея всеки ден присъстват избрани футболни срещи и всяка позната прогноза на спортна среща дава една точка. Не е задължително всеки ден да се правят прогнози, понякога в предложенията може да присъстват футболни срещи, чийто край да оставя всеки играч в съмнение, условието обаче изисква в следващите пет дена да се направи поне една прогноза.

При една грешка, всички натрупани точки до този момент се губят и играта продължава следващия месец отново. Тук обаче победителят може да бъде само един и ако двама души успеят да дадат точни десет прогнози, победител е онзи, който ги е направил първи. След като това предложение е напълно безплатно за потребителите, адреналинът ще е още по-силен за всеки футболен експерт.

Това означава, че избраните футболни срещи ще се гледат под лупа, дербитата ще бъдат особено рискови за прогнозиране, а да не говорим, че един път ще се появи една среща, за която всички ще са категорични и ще се случи някой нечуван спортен обрат.

Точно това прави самото предложение толкова вълнуващо, всеки месец играчите ще се връщат с по-трезва преценка, а в самата секция ще видим кои са най-добрите експерти и колко пъти са успели да вземат наградата. Това далеч не са всички предложения на онлайн букмейкъра Palms Bet, но точно това го превръща в много по-атрактивен избор за спортните запалянковци. Бонусите и предложенията са разнообразни, а както забелязваме, условията наистина минават за по-скоро фиктивни, отколкото сложни.

Важно е да отбележим, че в края на всяка игра, точките се зануляват, следователно всичко трябва да се случи в рамките на месеца. По този начин се гарантира равен старт за всеки участник. Именно такива игри печелят вниманието на потребителите и доказват доброто реноме на букмейкъра. Не трябва да забравяме, че удоволствието от тази победа никак няма да бъде малко, все пак битката ще се води срещу всички потребители на платформата, а това прави преживяването още по-вълнуващо.

В секцията на играта можем да видим и други интересни статистики като най-предпочитаните отбори за деня. Не трябва да забравяме и още една положителна черта на играта - спортните фенове ще разширят значително своя спортен спектър, след като проучванията и статистиката на определени отбори ще се превърне в необходимост за победата. Нека не забравяме, че на финалът ще оцелее само един и името му ще присъства сред големите победители, а това определено е престиж, който идва бонус към наградата.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени