Бебе на два месеца от Перник спешно се нужда от трансплантация! Да помогнем на Марти!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 2712 | Брой коментари 0
17:14 03.03.2020

Поредният зов за помощ идва от едно пернишко семейство,което спешно трябва да събере средства за да се извърши чернодробна трансплантация на двумесечното им бебе Мартин.

„Здравейте, добри хора!

Казвам се Биляна и съм майка на едно прекрасно двумесечно създание на име Мартин, което е изправено пред ужасяваща битка – тази за своя живот!

Проблемите започнаха скоро след раждането на моето бебче. Той пожълтя, имаше висок билирубин, кръвта му не се съсирваше...След множество изследвания бе установено, че Марти има сериозно вродено заболяване – билиарна атрезия (недоразвити жлъчни пътища).

За да може да живее детето ни е необходимо спешно да му бъде направена чернодробна трансплантация.

В неистовото си желание да спасим бебчето си, ние веднага се свързахме с болница във Великобритания. Тъй като всяка секунда е от значение за Марти, още тази седмица ще пътуваме за Англия, за да могат да бъдат направени последващи изследвания и да ни бъде дадена конкретна оферта. За наше най-голямо щастие, имаме потвърждение от болница тук, че баща му може да му бъде донор!

Мили хора, надежда за живота на Марти има, но тя си има и цена...

Нуждаем се от вашата добрина и подкрепа, тъй като сумата за подобен тип животоспасяващи операции е далеч отвъд възможностите ни!

Обръщам се към вас с молба за помощ, както с отчаяние, така и с истинска надежда! Силно вярвам, че има добри хора, които биха ни подкрепили в този така труден и мъчителен момент! Всеки според, това с което и колкото може...

От дъното на сърцето си желая моето бебче да има шанса да се радва на детството си, да празнува рождените си дни, да го видим как си играе, как се смее...

Благодаря безкрайно на всеки един познат и непознат, който ще даде най-съкровения и ценен шанс на Марти – да живее..“ – пише майка му Биляна Александрова.

Можете да дарите средства  в кампанията Живот за Марти в helpkarma

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени