mycomputer.BG

Бащата на битото 3-годишно дете: Майка му ме заплашваше, че ще го изнасили

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 350 | Брой коментари 0

снимката е илюстративна
10:27 21.07.2020

Бащата на битото от майка си 3-годишно дете разкри, че тя го е заплашвала, че ще изнасили момиченцето, след като мъжът не я е обичал и уважавал.

„Един ден ми каза - ти не я обичаш, не ме уважаваш, ще изнасиля дъщеря ти, ще видиш какво ще стане, тогава превъртях. Обясняваше ми как ще я обезчести с предмет, за да й причини болка", разказа пред БЛИЦ бащата на детето Денис Нгуен, който беше арестуван, а вчера по обед освободен, след като е бил разпитан и е станало ясно, че няма нищо общо с побоищата и през цялото време е опитал да спаси дъщеря си.

Той е дал видеоклипа, на който се вижда как майката бие дъщеря си, за да бъде публикуван в социалните мрежи.  "Преди два дни отидох да видя дъщеря си и разбрах, че не мога повече да търпя това. Казах на Катя, че ще взема дъщеря си, защото искам да я спася от нея. Дадох клипа на мой приятел да го публикува във Фейсбук и нещата оттам се развиха много бързо", разкрива Денис Нгуен.

Той и Катя се запознават преди четири години в едно кафе пред Централна гара в София. Тогава по нищо не личало тя да има психични отклонения или пък да е имала склонност към насилие.

Нещата ескалират, когато детето е на една годинка. Катя започнала да става избухлива, на няколко пъти опитвала да бие приятеля си.  "Вадеше ми нож, заплашваше, че ще убие и детето. Накрая реших, че ще замина за Англия, за да изкарам достатъчно пари, с които да мога да си гледам дъщерята", разказва Нгуен.  В Англия той преживява истински кошмар. Катя започва да му пращя клипове, в които удря момиченцето, бие го с юмруци по главата, блъска го, докато детето не падне на земята, рита го.  "Бях в пълна безизходица, на километри от България, докато гледах това. Заплашваше ме, че ще пребие детето до смърт, виждаше се на видеата, че го удря жестоко, казваше ми, че не я обичам, че не я уважавам. 

 Накрая бащата решава да се върне обратно в България, за да се опита да спаси детето от майка му. Той се среща няколко пъти с майката на момичето, но тя всеки път отказва да му го даде и настоява да се съберат.  "Искаше да ме накара да повярвам в нейната религия, казваше, че ще горя в адски мъки в ада, че и детето е грешно.  Онази, последната вечер, в която се видяхме, я попитах - къде в Библията пише, че можеш да биеш детето си, тя ми отговори, че го наказва заради моите грешки", споделя Нгуен.

В момента момиченцето е настанено в приемно семейство. Бащата е твърдо решен да се бори и да си вземе дъщерята обратно./Монитор бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени