Балерина стана Талант №1 в Езиковата

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 260 | Брой коментари 0
07:34 13.02.2019

Балерината Мария от 11 „б” клас е  таланта на ГПЧЕ „С. Радев”, който бе избран на тазгодишния конкурс „Езиковата търси талант”.

Талантите на Езиковата стават все повече и повече- в това се убедиха присъстващите на 8-то издание на конкурса, който се провежда на патронния празник на училището. Тази година учебното заведение отбеляза своята 28 годишнина.

Конкурсът  „Езиковата търси талант” е формат, който много се харесва както от учениците, така и от учителите. Тази година журито се състоеше само от Таланти на училището, победители от миналогодишни конкурси.

 18 бяха изпълнителите, които се включиха в надпреварата. Изненадата тази година бе дует между учител и ученик- Иван от 10 „б” клас и преподавателката по музика Илейн Валенте, която е бивш възпитаник на училището.

Освен Мария, която бе обявена за Талант № 1 за 2019г. на Езиковата, журито отличи и още учистници  в няколко категории. Това са Dancing stars - Денис (9"д") и Милослав (9"а"), X-factor - Калина (8"а"), Големите надежди - Франческа ( 10"б") и Навигейтърс, Music idol - Милен (10"е") и Андон (12 "г"), Гласът на Езиковата - Иван (10"б") и Илейн Валенте ( учител по музика),  Талант на публиката - Александър ( 12 "г"), Най-оригинален талант – Анна./Съперник


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени