Българско семейство убито в ЮАР в мафиотски стил

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 482 | Брой коментари 0
11:12 16.02.2018

Българин, който е подсъдим по обвинения за измами с кредитни карти, е бил екзекутиран в Южна Африка заедно със съпругата си, също българка, пише местният Herald Live. Трагедията е станала в дома им в Кейптаун

Според източници на полицията Анжело Димов (50) и жена му Неси на 47 (според други източници Незабравка) Пеева, са били екзекутирани в мафиотски стил с изстрели в главите. Лаптопите и мобилните им телефони били откраднати. Двамата имат шестгодишна дъщеря, която за щастие е жива.

Адвокатът на българина Уилям Бут в момента се грижи за момичето. Съседи на българите казват, че не са чули нищо в нощта на убийството, кучето също е било застреляно. Пеева работила в ресторант, приготвяла кейкове за рождени дни и сватби. Тя работила в Нюландс, преди да срещне Димов. Семеен приятел разказва, че бизнесът й бил успешен, но тя не знаела нищо за деянията на съпруга си.

Димов има също така 27-годишен син от първия си брак, който бил в барака в двора на къщата и също не е пострадал от нападението. Синът обаче бил сериозно ранен при катастрофа през декември и дори бил известно време в кома, след това се прибрал в България за да се възстанови. Приятел на българката казва, че тя нямала много контакти в Кейптаун. Според нейни близки, екзекуцията е свързана с негови дейности от престъпен характер./ xaknews.blogspot.bg

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени