Българско семейство, с 52-годишен брак, изкачи връх Вихрен хванато за ръка!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 831 | Брой коментари 0
08:24 14.07.2017

Той е на 78 години, а тя - на 73 години. Заедно са от 52 години. Изкачват Вихрен, така както вървят и през живота – ръка за ръка, разказва NOVA.

 Дълги години Вангелия и Асен Манолеви работят като учители в училище "Отец Паисий" в село Микрево, община Струмяни. Тя преподава математика, а той - химия. Именно в училището е и първата им среща. Пет месеца по-късно идва и годежът, а след това се раждат и двамата им синове.

 Днес Вангелия и Асен се радват и на четири внучки и един внук.

 Единият от синовете им – Любомир Янев - продължава традицията и става учител, съпругата му също е преподавател по математика.

 Дъщеря им Ваня също иска да преподава. Именно тя реши да сподели в социалните мрежи как тази седмица баба й и дядо са изкачили заедно втория по височина връх в страната.

 „Това е любов. И всичко казано тук е излишно. Няма дума, която да опише 52-годишни любов, уважение, разбирателство и доверие. Той не я пусна и за миг, когато я беше страх и й беше трудно. Тя не спря да върви напред, за да не стъпи той на грешно място. Двамата заедно доказаха, че всичко е възможно. Стига да повярваш, стига да бъдеш сигурен, че плътно до теб бие още едно сърце”, написа тя.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени