Българин предложи брак на приятелката си на борда на самолет

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 590 | Брой коментари 0
17:21 16.02.2018

Българин предложи брак на приятелката си по време на полет от София до Барселона на 14 февруари, съобщиха от авиокомпанията.

Специалната изненада е организирана със съдействието на екипажа. След излитането на самолета в пътническия салон зазвучава тематична любовна песен.

В този емоционален момент няколко представители на екипажа се насочват към една от пътничките, за да й покажат надпис с важния въпрос: „Ще се омъжиш ли“. След това зад тях се появявява и приятелят й, коленичил с табела с надпис „за мен“ в едната ръка и годежен пръстен – в другата.

 Развълнувана до сълзи, бъдещата булка казва заветното „да“. Отговорът й е посрещнат с бурни аплодисменти от останалите пътници. От авиокомпанията подариха ваучер за пътуване на двойката на стойност 214 евро.

„Щастливи сме, че точно на Свети Валентин полетът ни София – Барселона се превърна в посланик на любовта”, заяви Габор Васархели, Мениджър корпоративни комуникации в авиокомпанията./Новини бг

 

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени