Coca Cola

Българче спечели Международен конкурс с авторска песен

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 268 | Брой коментари 0
17:19 18.06.2019

9-годишната Ивайла Иванова от Варна спечели с авторска песен международен конкурс в Турция. Парчето - победител е озаглавено „Моят бийт“.

Наградата е извоювана на престижния Международен фестивал „Art Talents‘2019“, който се проведе в Кушадасъ. В конкурсната част за авторска песен Ивайла впечатли журито с огромния си талант и артистизъм и спечели не само златото, но и сърцата на публиката. Песента - победител вече има и професионален видеоклип https://youtu.be/t_sKJ_VU41k.

Това е втората авторска песен на талантливото варненче. След дебюта й с рапъра Кристо и „Няма нищо невъзможно“, сега тя реализира самостоятелен проект. За сюжета на „Моят бийт“ малката Ив е избрала да покаже част от реалния си живот, надявайки се да даде добър пример на връсниците си.

Да ги подкани да бъдат по-смели и уверени, да мечтаят и да си поставят цели, за които да се борят,  да спортуват, да танцуват и да бъдат активни. Ивайла е едно доказателство, че няма невъзможни неща и, че мечтите се сбъдват, стига да си смел и да ги следваш.

Тя представи за първи път наградената песен и пред родна публика, като откри с нея  концерта за децата на загиналите полицаи и военни под Пантеона в Морската градина на Варна./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени