Азис: Омръзна ми да съм известен!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 431 | Брой коментари 0
15:56 22.03.2018

На ромския славей му омръзна да бъде гледан като писано яйце и да получава привилегии. Роденият в Костинброд певец се дразни, че винаги е център на вниманието и има всичко, каквото пожелае, без да полага и капка усилие.

Когато има участие в столична дискотека, Азис не желае да получава специален транспорт, за да бъде откаран до нощното заведение. Също така се смущава, когато е сниман как слиза от колата си, а след това фенове да го награбват пред входовете за селфи. "Питахме го дали иска да го вземем с лимузина, която да го докара до клуба. Категорично ни отказа", споделят от пиар отдела на столична дискотека, където Азис се изяви наскоро.

 "Писна ми да съм известен! Искам да съм нормален човек, който не е обект на следене от журналисти и фотографи. Желая да си живея живота, без да съм обект на някакви интереси", заявява категорично Азис. Близки до Краля на попфолка у нас споделят, че той не живее в лукс, а дори напротив - бил като нормален човек. Сам си пазарува и се оправя с всичко, без да наема други хора да му вършат работата.

Азис не иска да бъде придружаван от охрана. Той не парадира с това, че има възможност и купища ресурси. Фолкиконата избягва да попада под светлините на прожекторите у нас, защото смята, че хората в България му завиждат и му мислят само лошото. Азис е дълбоко религиозен и се уповава на вярата си. Затова и предпочита да се изявява в чужбина, където също е много известен. Зад граница певецът събира хиляди фенове, които изпадат в екстаз, щом чуят гласа му.

Навън Азис по никакъв начин не демонстрира, че е заможен и може да си позволи куп неща, които не са достъпни за нормалните хора. В Лондон например кралят на попфолка се придвижва с градския транспорт - или по-точно с метрото. Азис изцяло се отдръпна от медийните среди у нас.

Той категорично отказва да дава интервюта, тъй като не иска да разкрива любопитни за останалите хора неща от личния си живот. За последно Краля на попфолка публично заяви, че въпреки шеметната си кариера не е милионер, пише в. "България днес"./Новини бг

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени