Lotus homes

Астролози: Днес е най-опасният ден в годината

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 536 | Брой коментари 0
08:16 10.06.2020

10 юни, е най-опасният ден в 2020 година, твърдят водещи астролози, позовавайки се на небесната конфигурация.

И причината за това е квадратът, който на 10 юни образува Нептун със Слънцето по време на ретроградна Венера и в очакване Меркурий също да стане ретрограден. На всичкото отгоре Марс продължава да държи всички в напрежение през целия месец, засилвайки агресията и провокациите. А те са особено опасни не само от страна на скритите ни и явни врагове, но и от любовници и хора, представящи се за наши приятели.

Квадрат

Когато Нептун и Слънцето образуват квадрат, може да се очаква всичко и най-вече една голяма бъркотия, в която трудно човек се ориентира. Очакват се най-вече прояви на мошеничество. Проблеми с религията и убежденията. Тъй като Слънцето се намира в Близнаци, трябва особено да се внимава за всякакви видове измами, за проблеми в работата с информацията и особено манипулации в тази област. Особено внимание утре трябва да се проявява при работата с документи и тяхното оформяне. Трябва да се внимава при общуването с посредници и ако може утре те да бъдат избягвани. Неблагоприятен ден за покупки. Нептун ни предупреждава да внимаваме с лекарствата, алкохола, токсичните вещества. И особено голямо внимание трябва да имаме към водата – по добре да не се къпем, дори в спокойни на пръв поглед и плитки водоеми.

Този 10 юни съотношението на планетите е такова, че трябва да сме поне два пъти по-внимателни във всяко едно наше действие и бездействие, отколкото при други квадрати на Нептун със Слънцето.

Ретроградни

Втората ретроградност на Меркурий тази година започва на 18 юни. И за най-бързата на небосклона планета сега тя ще премине все в съзвездие Рак, като ще излезе на 18 юли от ретроградността. А от ретроградния възел (когато изглежда, че стои на едно място) излиза чак на 26 юли.

Тази година ретроградността на Меркурий съвпада със слънчевото затъмнение навръх лятното слънцестоене 21 юни. Това затъмнение, когато Слънцето тръгва назад и денят започва да се смалява, е пръстеновидно. Затъмненията в деня на слънцестоенето се смятат за най-могъщите. Астролозите казват, че това затъмнение може да открие и нов път пред човечеството и не е само отрицателно, а и положително. По време на затъмнението от 21 юни имаме освен Меркурий и още ретроградни планети. Това са Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон. Бъдете особено внимателни как се държите, говорите и общувате с всички, твърдят астролозите. В дните около 21 юни особено внимание също трябва да се отдаде на любовниците, защото по това време те също могат да ни погодят мръсни номера. Въобще затъмнението събрано заедно с този куп ретроградни планети е време за изневери и лъжи, за фалшиви новини, но и за жалост за доверяване на целия този фалш./Монитор

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени