mycomputer.BG

Астрологът Силва Дончева: Всички трябва да затягаме коланите и всеки да има финансова дисциплина

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 498 | Брой коментари 0
08:10 04.01.2021

„Влизаме в епоха, когато има стегнатост, когато има ред и дисциплина. Когато контролът се осъществява от технологии”.

Това заяви пред Мариян Станков-Мон Дьо в предаването „Неделята на NOVA” астроложката Силва Дончева - жената, която преди три години предрече кризата с коронавируса.

По думите й, пандемията има известен изкуствен характер. „Вирусът е тунингован, както казаха много известни лекари. Пандемията има на практика съвсем други цели - политически, икономически и финансови”, подчерта Дончева и прогнозира: „Очаква ни нещо изключително турбулентно.

Нещо, което трудно се предсказва, но е нещо изключително нестандартно, оригинално, непредвидимо и неочаквано”. По думите й, през 2021 година ще има сериозни сътресения в икономиката. Преструктурирането в тази сфера ще доведе до тежка финансова криза.

Силва Дончева направи прогноза какво очаква България през този година:

"Чакат ни много фалити, трудности в областта на бизнеса за хората, които имат ипотеки, всички трябва да затягаме коланите и всеки да има финансова дисциплина. Трябва да внимават бизнесите, свързани с пътувания.

Възможно е банки да фалират. Всичко свързано с коли, самолети няма да е толкова печелившо. Трябва да се ориентираме точно към това, в което сме силни по природа - земеделие или туризъм, който е по-здравен.

На практика средната класа ще бъде убита. Водолеят означава глобализация, тоест - малък елит горе и класа от високоинтелигентни хора и вече отдолу маса хора ще обслужва останалите в система на диктатура".

Астроложката направи прогноза и за политическия живот в България:

"Според мен всеки момент би трябвало да се появи нова партия, нов лидер. Датата 28 март показва множественост, ще имаме странни, дори несъвместими коалиции.

Вероятно ГЕРБ пак ще бъде лидер, въпреки, че ще бъдат почти изравнени с БСП. Никой от тях няма да може да направи достатъчно гласове, затова ще търсят партньори за коалиция./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени