Асфалтирането на улиците в Марина бара - догодина! За подпорната стена ще се искат пари от държавата!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 301 | Брой коментари 0

Преди време хората от квартала протестираха точно заради липсата на нормално проходими улици
07:47 16.05.2018

Жителите на Марина бара трябва да изчакат догодина за да бъдат асфалтирани улиците там – това стана ясно по време на редовната сесия на Общинския съвет в Перник. Хората от квартала дори се вдигнаха на протест  за да привлекат вниманието на властта, но пари за асфалтиране –няма. Кметът Церовска обясни, че тази дейност ще бъде включена в капиталовите разходи за следващата година.Жителите на квартала са отказали улиците да бъдат подсушени – настояват единствено и само да се постави асфалт.

Що се отнася до подсилването на подпорната стена на ул. Градище, която застрашава няколко къщи – от общината ще извършат ремонт на канализацията, за да може водите да се спрат да не се оттичат по нея. Стената е пострадала и по време на земетресението през 2012 година – но състоянието според кмета не е драматично. За укрепване на самата стена ще се искат средства от Междуведомствената комисия за бедствия и аварии.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени