Армен Назарян и Иво Ангелов ще търсят нови таланти за борбата в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 231 | Брой коментари 0
15:12 13.11.2018

Треньорът на националния отбор по борба класически стил Армен Назарян подава ръка на пернишкия клуб по борба „Миньор“ и ще помогне с опита и авторитета си в клубът да се привлекат още момчета, които да поемат по големия и труден път на голямата борба.

Иво Ангелов е разговарял с Назарян и двамата са се договорили в близките дни да направят една своеобразна „обиколка“ из пернишките училища. Да се срещнат и да разговарят с момчета, които биха избрали борбата за спорт, с който да се занимават сериозно и организирано.

„Още преди време разговаряхме с Назарян да направим срещи с ученици от пернишките училища. Той се съгласи на драго сърце да участва в тях. Все пак е много важно децата да се срещнат и да разговарят с един такъв голям спортист, който е изключително добър пример за подражание. Надяваме се в тези срещи да намерим момчета, които да дойдат в залата и да тренират сериозно. А защо не и някой от тях след години да се превърне в новия Назарян“ – сподели за Перник нюз Иво Ангелов.

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени