Апел! Белодробната болница в Перник има нужда от медицински кадри и доброволци!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 4111 | Брой коментари 0
02:34 23.03.2020

Белодробната болница в Перник има нужда от лекари, медицински сестри и санитари, които да се назначат на работа в здравното заведение! Което в кризата се превръща в първата, най-важната линия от борбата с коронавируса! За нуждата от кадри алармира директорът д-р Величка Кадийска.

Освен медицински кадри, в болницата набират и доброволци, които да са в помощ на екипа.

„Всички сме наясно за времето в което живеем,за това че на всеки не всичко е розово,че не можем или трудно с мъки си осигурявам насъщния за нас за семействата ни. Всеки от нас е имал мечти,жадува и очаквал с нетърпение за своя отпуск и къде и как ще изкара, поредната екскурзия, море или планина, нооо Изведнъж се изправяме пред невидимото зло, което като триглавата ламя се мята и заразява,мутира и става все по настъпателно и опасно. И сега ние повече от всякога се нуждаем от сплотяване,стягане на редиците имаме нужда от специалисти ,защото сами няма да можем да се справим! Заедно в битката със злото! Надявам се на Вашата съпричастност! Бъдете здрави,пазете се“ – пише д-р Кадийска!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени