Coca Cola

Антония Петрова вдигна втора сватба - този път с таен масонски ритуал

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 455 | Брой коментари 0
14:41 19.03.2019

Една от най-коментираните родни миски Антония Петрова и любимият й Ивайло Батинков са вдигнали втора сватба през уикенда. Влюбените са се врекли пред 300 души, но тайно от медиите.

За предстоящата сватба загатна преди седмица дизайнерката София Борисова, която в свое интервю разкри, че прави рокля за втората сватба на миската. Запознати разкриха, че Петрова е била в чисто бяла рокля тип "принцеса". Одеждата на булката е била семпла, но ефектна. Интерес предизвика фактът, че Антония е заложила на стилна рокля, без нито един камък по нея, пише в. "Телеграф".

Церемонията се е състояла под формата на масонски ритуал. Това е ритуал, който за пръв път се прави у нас през 2011 г. и е самобитен български.  При него всички мъже са облечени в черни костюми, с масонкси атрибути и бели ръкавици. Особено важно при такъв тип ритуал е специфичното ръкопляскане.

Именно заради специфичния ритуал Антония е предпочела този път да скрие от медиите събитието и да празнува само с близки хора. Първата сватба на миската и Ивайло беше през лятото в Гърция. Оше тогата тя сподели, че ще има още церемонии./Новини бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени