Антония Петрова вдига още една сватба

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 582 | Брой коментари 0
14:59 25.09.2018

 Антония Петрова ще се разходи отново до олтара, броени месеци след като вдигна сватба с бизнесмена Ивайло Батинков в Гърция. Тъй като на празника си зад граница младоженците успяха да поканят едва около 50 души от най-близкото си обкръжение, този път те ще си кажат заветното „да“ в родината и пред повече приятели.

Голямото събитие ще се състои в средата на месец март, точно една година след запознанството им.

„И двамата сме вярващи, но не сме почитатели на църковния брак. Затова се спряхме на друг, специфичен ритуал“, разкри Петрова пред bTV.

 Блондинката, която остана в историята и с псевдонима си Мис Крокодил, не потвърди официално бременността си, за която се говори от месеци. Единственият й коментар по въпроса бе:

Усмихвам се

Призна обаче, че и двамата с Батинков искат да имат общ наследник.

Припомняме, че двамата чуха „Менделсон“ едва три месеца след първата си среща, като организираха празненството си в Гърция. Бившият шеф на болница „Токуда“ отправил предложението си към избраницата с пръстен на майка си и то – във вечерта, в която запознали родителите си. „Брачната халка е по мой дизайн с бяло и розово злато“, хвали се още миската.

Източник: За Жената

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени