mycomputer.BG

Ангел Джамбазки: „…перничани пъплят по Черния кос …карайки с препържено масло от фритюрник!...?

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 16.10.2019 | Прочитания 1665 | Брой коментари 0
10:42 16.10.2019

Колкото и да приемаме, че кандидатите за кметове или съветници са изнервени и превъзбудени от предизборната кампания, има граници и лимит на морал!  За жалост те се прекрачват не само от „новобранци” в политиката, а и от хора, които претендират да са опитни политици .

В снощното издание на Референдум по националната телевизия, кандидатът за кмет от ВМРО Ангел Джамбазки, защитавайки тезата си, че няма подходящ транспорт в столицата, ни в клин, ни в ръкав отсече:

„Ако имаше подходящ транспорт в София, щеше Бай Иван от Перник да се качва директно от влака на метрото, а не перничани да пъплят по Черния кос с 20-годишното си Опел-че, карайки с препържено масло от фритюрник„…

Че перничани са известни с чувството си за хумор е известно отдавна. Но и че правят разлика между нафта и олио – също е истина. Жалко е, че думите идват от човек, който години наред демонстрираше  огромна любов към Перник и твърди, че местната структура на ВМРО е една от най-добрите. 

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени