Ален Делон 3 седмици в интензивното

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 214 | Брой коментари 0
09:11 13.09.2019

Известният френски актьор Ален Делон, който наскоро получи инсулт, все още се възстановява в швейцарска клиника. Екранният идол на Франция беше опериран в парижката болница „Питие-Салпетриер“, където в продължение на три седмици бе настанен в отделението за интензивна терапия.

По думите на сина на актьора Антъни Делон край него постоянно бдят брат му, сестра му и майка им Натали. Състоянието на 83-годишния Делон вече е стабилизирано. Той се възстановява в Швейцария в една от местните клиники.

„Сестра ми, която живее в тази страна, следи за неговото укрепване и редовно ни държи в течение за неговото състояние“, заяви Антъни Делон.

Ален Делон обяви през 2017 г., че приключва своята актьорска кариера в киното, по време на която той се е снимал в над 90 ленти. На проведения през месец май кинофестивал в Кан той получи почетна „Златна палма“ за цялостно творчество./интриги бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени