Александър Александров проведе първото заседание като председател на МГЕРБ

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 357 | Брой коментари 0
09:07 12.03.2019

Общинската организация на МГЕРБ-Перник проведе първото си заседание под ръководството на новия областен координатор Александър Александров. В рамките на срещата бяха обсъдени идеи за провеждане на инициативи с обществено значим фокус. Поставени на дневен ред бяха въпроси от организационен характер в контекста на предстоящите избори за Европейски парламент.

Младежите се обединиха около мнението, че упражнявайки своето право на глас всеки човек определя своето бъдеще и именно заради това необходимостта от популяризиране на участието в избори на младите хора е изключително важна.

Лидерът на МГЕРБ-Перник благодари за активната работа на структурата през годините и изказа адмирации за ангажираността, която младежите от ГЕРБ имат в политическия и обществен живот на Перник.

„Важно е за пореден път да дадем своя принос и да постигнем максимални резултати на предстоящите избори за Европейски парламент, за да продължи възходящото и устойчиво икономическо развитие на страната и на града ни. Благодарение на активната работа нашите евродепутати и огромния личен принос на Андрей Новаков, в следващия програмен период България ще има рекорден бюджет от ЕС. Одобреният текст предвижда за страната ни 18 млрд. лв. за идните 7 години, което е най-високият бюджет от присъединяването на страната ни към ЕС досега. Това са инвестиции в хората и регионите на България. Средства, с които ще се подобри инфраструктурата и ще осигури на гражданите по-добра среда за живот“, сподели Александров. Той подчерта, че основната отговорност във времето преди два стратегически избора пред страната ни да не се допуска превес на популизма. Като пример посочи тиражираната в последните няколко години информация от опозицията, че програмен период 2014-2020 ще бъде последен за страната ни.

„Докато тази новина обикаляше медийното пространство, нашите евродепутати  водеха активни преговори, и с действията си ги опровергаха по категоричен начин“, заяви Александров.

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени